december 2015

Arne Tureluren

Net als voor Namen werden er nu ook weer voor de wereldbeker in Zolder van aanstaande zaterdag met Quinten Hermans, Laura Verdonschot en Timo Kielich drie Limburgers geselecteerd. Dat hadden er vier kunnen zijn. Afgaand op zijn prestaties van de jongste weken verdient ook Lummenaar Arne Tureluren een selectie. Helaas werd het voor hem net niet.

Milan Menten

Milan Menten aan de knie geopereerd

Op het eerste gezicht leek het eerste seizoen als belofte voor Milan Menten een voltreffer. Twee overwinningen waaronder het PK en een rit in de Ronde van Oost-Vlaanderen zijn voor een eerstejaars voortreffelijke prestaties. Maar toch was het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Maandag werd de renner van het jongerenteam van Lotto-Soudal geopereerd aan de knieblessure die hem al twee seizoenen parten speelt.

Timothy Stevens

Timothy Stevens andermaal DE STER van het wiellimb-jaar

Het ziet er naar uit dat Limburg met Ryan Cortjens weer een talentvolle veldrijder herbergt. Al enkele jaren zoeken we naar een opvolger voor Ben Berden en Tom Vannoppen. Corjens was als heel klein jongetje al samen met zijn ouders een hevige supporter van zijn dorpsgenoot Berden. Hem opvolgen zou een droom zijn die werkelijkheid wordt. Al beseft hijzelf maar al te goed dat we weg nog lang en lastig is.

Pagina's