maart 2017

Jasper Philipsen

Vierde in de Handzame Classic van afgelopen vrijdag. Zondag tweede in de Zuid-Kempische Pijl in Mol… Jasper Philipsen heeft zijn debuut bij de beloften allerminst gemist. In het verleden is al vaker gebleken dat wat goed is ook heel snel komt. En dat heeft Philipsen nog maar eens onderstreept.

Euregioklassement

Ook in 2017 zal er weer een mabs4.0-euregioklassement zijn. En ook nu weer zullen er drie klassementen worden opgemaakt waardoor alle categorieën zoals de nieuwelingen, juniores, eliten z/c en beloften aan hun trekken komen.
Andermaal zullen we weer mogen rekenen op onze vertrouwde sponsors die ons initiafief krachtig blijven steunen.  
Er zullen dit jaar weer zes wedstrijden voor nieuwelingen in aanmerking komen voor het klassement, waarvan vier in Belgisch-Limburg en twee in Nederlands-Limburg. Voor de juniores staan er voorlopig zeven wedstrijden op ons programma. Al is het nog niet helemaal zeker of de junioreswedstrijd in Eijsden zal doorgaan. Mocht er daaromtrent een wijziging komen, zal de onderstaande kalender meteen worden aangepast. Hou die dus de komende dagen goed in de gaten.
Je vindt via de site www.mabs40euregioklassement.com meer informatie omtrent die klassement. 

Joachim Vanreyten

Een nationale beloftenkampioen die bovendien met de GP Maarten Wynants ook nog een profkoers wint, de beste is in een rit in de Ronde van Piëmont, Belgisch kampioen ploegentijdrit wordt en een half jaar later besluit om de weg links te laten liggen om alles op het veldrijden te zetten… dat moet een grap zijn. En toch niet want dat is precies wat Joachim Vanreyten zopas heeft beslist.

Jordi Meeus

De Limburgse revelatie van de eerste weken van dit seizoen is zonder twijfel Jordi Meeus. Vorig jaar nog junior maar nu in zijn eerste koersen als belofte al goed voor een derde plaats in Brustem en een vooral een vijfde plaats in de toch wel sterk bezette en zware Brussel-Zepperen.

Pagina's