november 2017

De Bie moet afzeggen

Normaal zou Rudy De Bie deze namiddag de wekelijkse veldrittrainingen op het circuit van Zolder komen leiden. Maar hij zal morgen niet aanwezig kunnen zijn. Rudy moet geopereerd worden aan zijn vinger na een werkongeval. De veldtraining gaat zoals elke week wel door onder leiding van Eddy Ponet. 

De Bie komt veldrittraining geven

Tijdens de herfstvakantie konden twintig Limburgse jeugdrenners proeven van het pistewerk op de overdekte wielerbaan van Gent. De Limburgs pistecoach Swa Lambrechts nam de jeugdige renners een namiddag op sleeptouw. Na de piste is het tijd voor het veld, vond de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen.
Op 22 november zakt gewezen bondscoach en huidig jongerenopleider Rudy De Bie af naar het Circuit van Zolder.

Weer cross in Zolder

Na een onderbreking van verschillende jaren zullen de Zolderse veldrijders weer een wedstrijd organiseren. Dat gebeurt op zondag 28 januari op de terreinen rond het Helzoldstadion. Het betreft een wedstrijd voor aspiranten. Men wilde ook wedstrijden voor nieuwelingen en juniores organiseren. Maar omdat er die dag voor beide categorieën een beker van België is, wordt er geen andere wedstrijd toegestaan. Goed voor de amateurs en masters die in de plaats van de jongeren dan nog eens in eigen provincie aan de slag kunnen.

Pagina's