Dubbele elleboogbreuk voor Glenn Loenders

Voor de belofte Glenn Loenders zit het seizoen er eerder op dan verwacht. Maandag brak hij bij een val op training beide ellebogen.
“Een domme val zoals zo vaak”, aldus de Peltenaar. “Het gebeurde dicht huis. Wellicht ben ik door een windstoot in een putje in de weg terecht gekomen. Ik kwam hard neer en voelde meteen dat het niet goed was. Met veel moeite ben ik nog naar huis kunnen fietsen, maar het deed ontzettend veel pijn. We zijn direct naar de spoed gereden waar een breuk aan beide ellebogen werd vastgesteld.”
Beide armen liggen nu in het gips. “Gevolg is dat ik totaal niets kan. Met u bellen lukt enkel via de luidspreker. Zelfstandig eten, wassen en alle andere sanitaire behoeften lukt enkel met hulp. Dat is uiteraard frustrerend maar het is nu niet anders. Volgende week moet ik een eerste keer op controle en dan zullen ze beslissen of de gips moet blijven of niet. Het zou handig zijn mocht bijvoorbeeld al één arm vrij geraken. Maar dat is voorlopig afwachten. Van koersen is dit jaar uiteraard geen sprake meer. Jammer want ik had de laatste maand toch nog graag wat laten zien.”

 

Share