Nieuwe hoofdsponsor voor United Cycling

Enkele maanden geleden raakte bekend dat de sponsorovereenkomst tussen United Cycling St.-Truiden en Davo niet zo verlengd worden. Het team moest daardoor op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Die hebben ze met RB Zelfbouw gevonden.
“We zullen vanaf 2022 onze teamnaam wijzigen naar RB Zelfbouw UCT aldus de clubsecretaris Tom Duchamps. “Theo Boons en RB Zelfbouw zijn sinds jaar en dag vaste sponsor, maar maken nu met RB Zelfbouw de opstap naar hoofdsponsor. Ruben Boons (RB) is als ex-wielrenner de ideale sponsor. Hij weet immers wat het is als jonge wielrenner en deelt dezelfde passie. Hij werd onder meer Belgisch Kampioen bij de eerstejaarsnieuwelingen (2008 in Hooglede nvdr.), fietste twee seizoenen bij het beloftenteam van Lotto-Soudal, maakte in 2014 deel uit van onze beloftenkern en won verschillende wedstrijden.
Enkele jaren geleden richtte Ruben RB Zelfbouw op vanuit Groep Theo Boons. De grote vraag naar goedkope bouwoplossingen was daarbij een belangrijke beweegreden. Anno 2021 is RB Zelfbouw uitgegroeid tot een gekende naam in de Kempen en verkent men nog steeds nieuw terrein in Limburg en Vlaams-Brabant. RB Zelfbouw zal binnenkort naast Arendonk, ook opereren vanuit Pelt.
Drijvende kracht achter RB Zelfbouw is familie Boons. Zij zijn zeer tevreden met de recente ontwikkelingen in het sponsorverhaal. “Vanuit een grote passie voor de wielersport maken we de stap naar hoofdsponsor van UCT, welke organisatie we overigens al lang goed kennen. We zijn enorm tevreden en hopen zo RB Zelfbouw ook buiten de Kempen stevig op de kaart te zetten.” Aldus Theo Boons.

Share