mei 2021

Milan Fretin

Het doel van 20-jarige Milan Fretin is om zo snel mogelijk van de beloftencategorie door te stoten naar de profs. Geen makkelijke opdracht. Zeker niet als de gelegenheid om te koersen quasi nihil is. Toch blijft de Genkenaar er vertrouwen in hebben.

Tim Celen

Zeker van een stek in de selectie voor de paralympics 2021 in Tokio is de 23-jarige Tim Celen uit Ham nog niet. Maar na zijn schitterende wereldbekerzege van afgelopen zondag in Oostende en in de Ronde van Vlaanderen een week eerder, mag de tri-biker in de categorie MT2  toch al min of meer op beide oren slapen.

Koersen in Hasselt geskipt

Traditiegetrouw organiseert Het Vliegend Wiel Rapertingen elk jaar twee jeugdwedstrijden: eentje voor juniores en eentje voor eliten z/c en beloften. Vorig jaar konden die om de gekende reden niet doorgaan. Voor dit jaar staan de wedstrijden op 25 juli en 2 augustus op de kalender ingepland. “Maar ook nu zullen we deze koersen moeten afgelasten”, aldus Karel Froidmont van de organiserende club. Neen, niet omwille van corona want laten we hopen dat er tegen die tijd toch weer mag gekoerst worden. Maar nu kunnen onze wedstrijden niet doorgaan omdat we geen parcours hebben.